Neulekoneet

Silver Reed -neuluri LK150

LK150 neulurilla voit helposti ja nopeasti valmistaa neuleita keskivahvoista langoista.Neuluri on erittäin helppokäyttöinen ja opit nopeasti tekemään mielenkiintoisia kuvioita ja neuleita koko 150 neulan leveydeltä. Neulureita on paljon eri koulujen käytössä ala-asteista lähtien. Neuluri on edullinen hinnaltaan, joten se sopii erinomaisesti vaikka lapsille. Neuluri sopii myös henkilöille, jotka neulovat paljon tuotteita käsin, nopeuttamaan isojen kappaleiden valmistamista. Tutustu Silver Reed LK 150 -neuluriin.

Silver Reed -reikäkorttikone SK280

Helppokäyttöinen reikökorttijärjestelmä takaa sen, että aloittelijakin pystyy vähällä vaivalla saamaan aikaan ammattimaista jälkeä neuleissaan. Koneisiin on saatavilla useita lisälaitteita ja varusteita, jotka lisäävät koneen käyttöominaisuuksia.

Silver Reed – elektroninen neulekone SK840

Elektronisiin neulekoneisiin on saatavilla useita lisälaitteita ja varusteita, jotka lisäävät koneen käyttöominaisuuksia.

Elektroniselle neulekoneellesi tarvitset DesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelman sekä tietokoneen, jotta voit neuloa esimerkiksi kirjoneuleita, kerto- ja kohosilmukkaneuleita, lankapitsiä sekä kangaskudontaa. Myös vaatteen kaavoitus ja neulonta tapahtuu DesignaKnit 8 vuorovaikutteisen neulonnan avulla. DesignKnit ohjaa neulontaa ja antaa tarpeelliset tiedot neulonnan kulusta.

DesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelma

DesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelmaa on saatavilla kolmea eri versiota: Concept, Standard ja Professional.