DesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelma

DesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelmaDesignaKnit 8 -neulesuunnitteluohjelmaa on saatavilla kolmea eri versiota: Concept, Standard ja Professional.

Voit valita kaavan ohjelman valmiista kaavapankista ja ja muokata sitä omiin tarpeisiisi. Voit valita haluamasi värit ja, suunnitella kuvioinnin ja yhdistää ne kaavaasi. Siten valmistat yksilöllisiä neuleita.

Ohjelman vuorovaikutteinen neulonta on työkalu, jonka avulla vaatteen muotoilu ja neulemallin seuraaminen on helppoa ja nopeaa. Neuloessasi pystyt seuraamaan kerros kerrokselta värinvaihto- ja muotoiluohjeita tietokoneesi näytöltä. Jos tietokoneessasi on äänikortti, saat halutessasi käyttöösi puhutut ohjeet. Ohjelma myös poistaa elektronisten mallinsyöttölaitteiden ja kaavainlaitteiden tarpeen.

Vuorovaikkutteinen neulonta vaatii toimiakseen SilverLink 4 -kaapelin ja kierrejohdon. Kaapelia on saatavilla USB- ja sarjaporttiliitännällä. Ohjelma toimii Windows-käyttöjärjestelmässä (Windows 3.1, 3.11, 95, NT, 95 osr2, 98, 2000, ME ja XP) ja vaatii IBM-yhteensopivan mikrotietokoneen (386 tai uudempi prosessori sekä 16 Mb RAM-muistia), 256 värin SVGA-näytön sekä hiiren. Ohjelmaa on saatavana suomen- ja englanninkielisenä.